Tuija Uusitalo

Narkolepsia jäävuorenhuippu, osa suurta petosta!

Narkolepsia vain jäävuorenhuippu, osa suurta petosta!
Miksi Suomen kiekkomaajoukkue, Vancoverissa suomalaisten hiihtojoukkue menestyi huonosti? Tarkkaavaisuushäiriöt liikenteessä ovat johtaneet turhiin kolareihin. Yleisesti ottaen tarkkavaisuus ja ”ote asioihin" on herpaantunut.

Kaiken kaikkiaan elämme aikaa jolloin asiat alkavat paljastua. Kiitos kaikille niille rohkeille yksilöille, toimivatpa he millä alalla tahansa, jotka eivät ”myy totuutta”.  Kysymys on suuresta maailmanlaajuisesta hujauksesta, jonka yksi vaivainen sivujuonne on tämä H1N1 – rokote. Vastaavanlaisia harhautuksia on lukuisia tieteenmafian, talousmafian ja poliittisen mafian ryhmät. Nämä kokeilut ovat saaneet kasvaa hiljaa viimeisien viidenkymmenen ja sadan vuoden aja, ja pidempäänkin. Polttoaineen toimii ahneus, joka kiihdyttää huijauksen vauhtiin, mutta se ei voi jatkus loputtomiin, vaan jonkinlainen pamaus tai seinä on odotettavissa. Toivottavasti emme joudu maailmanlaajuisen konfliktiin, joka voi olla sotateollisuuden salainen tavoite.
Neptunuksella kestää noin 14 vuotta kulkea merkin läpi. Juuri nyt se kulkee Vesimiehen viimeisillä asteilla, siten että läpinäkyvyyden ja kristallin kirkkaiden oivallusten aikakaudesta siirrytään jo ensi vuonna Kalojen merkkiin, joka lisää ainakin osaltaan sekaannusta ja kaaosta, varsinkin silloin jos emme tunnusta tosiasioita. Neptunus kiertää eläinradan noin sadassa neljässäkymmenessä vuodessa ja viimeksi se oli 1845 – 1848 samassa siirtymävaiheessa, kun vuonna 2011.

KÄPYLISÄKE - NEPTUNUKSEN YMMÄRRYS
Astrologina haluan korostaa ”läpinäkyvyyden ja paljastumisen” aikakauden merkitystä vielä niin kauan kun Neptunus on Vesimiehen merkissä. Jossa nyt elämme!

Neptunus symbolisoi yksilöllistä ja kollektiivista alitajuntaa ja fysiologisesti se ”vaikuttaa käpylisäkkeen toimintaan”. Käpylisäke on yhdistetty psyyken todellisuuteen ja käsityskyvyn korkeimpiin tasoihin (A.T. Mann).  H1N1 – rokotteen tarkoitus on ollut ”sekoittaa ihmisen luontainen vuorokausirytmi” josta sopivasti syntyykin monia häiriöitä ja sairauksia. En tiedä kumpi tässä on pahempi vaihtoehto, tehdä ihmisistä (lapsista) hulluja vai lääkeriippuvaisia koko elämän ajaksi.  Syvä osanottoni kaikille lapsille ja heidän vanhemmille, lääketeollisuuden aiheuttamista haitoista.

NEPTUNUKSEN UHRIT 50 – VUODEN TAKAA
Neptunus luo vahvan vaikutuksen eli illuusion; Mayan (intialaisittain). Neptunus osoittaa epäselvimmät kohdat yksilön kartalta ja kollektiivisesti se kuvaa muotia ja kaikenlaisia trendejä.

Pyydän anteeksi jos loukkaan ketään näillä puheillani. Pyrin aina asioiden avaamiseen, sillä arvostan ehdotonta totuutta. Haluan korostaa äitinä, kuinka meitä jo aikuisia ja lapsiamme on systemaattisesti mielenmanipuloitu. Nuorisokulttuuri ”rock -musiikki” ja varsinkin sen kaikki äärimmäisyydet ovat lähtöisin samasta ”pahan harhautuksen juuresta” kuten tämä H1N1 – possurokotus.

NUORISOKULTTUURI Elvis oli tarkasti luotu brändi lantioliikkeineen, jonka ainoa tarkoitus oli saada naiset hysteerisesti kirkumaan. Tulos oli uskomaton. Oletko koskaan nähnyt sen ajan konserttielokuvia, jossa Elvis esiintyy ja jossa nuoret viattomat naiset näyttävät menettävän järkensä? Beatlesit päätyivät vahingossa ja pelkästään musiikillisten kykyjensä ansiosta suosioon eikä levy-yhtiön panostuksena, on alkuaikojen poikkeus (edit 28.8. Allan #22. ). Joista tuli ainakin osittain lopulta levy-yhtiöiden ensimmäisiä uhreja. Intian matkat hullujen gurujen luokse ja huumeiden käyttöä, joka johti psykedeelisen musiikin tekemiseen 1960 luvun lopulla. Rahaa syytämällä saatiin valtavasti julkisuutta.., kun Johan Lennon sitten ”itsenäistyi” hänet ammuttiin. ”Rollarit” ryhtyivät matkimaan heitä ja he ovat olleet alusta alkaen merkittäviä populaarikulttuurin luoja ja vahva esikuva ”pään sekoittamisessa”.

Samoin aikoihin markkinoille laskettiin e-pillerit. Naiset huumattiin. Niiden haitat pyrittiin minimoimaan kehittämällä uusia sekoituksia. E-pillerit sekoittivat naisen tunne-elämän ja feromonit sekoittivat luonnon omat herkät signaalit parinmuodostuksessa; terveiden jälkeläisten saamiseksi. Hippikulttuuri oli 1960 - luvun brändi, jota kaupattiin huumeiden kanssa ”seksuaalisena vallankumouksena” kunnes se omaksuttiin ja ”nuoret olivat riistetty turvallisesta kasvuympäristöstään”.  Omat juuret mitätöitiin, eikä edellisten sukupolvien kokemuksilla ollut mitään käyttöä. Näin hajosivat perheet ja naiset joutuivat ”hunningolle”. Rajoja rikkovan Uranuksen kuljettua neljänneksen eläinradalla keksittiin, discot ja punk – musiikki repikin siten lopun harmonin rikki. Ihannoitiin sukupuolettomuutta (David Bowie) ja levisi (?) AIDS, mutta sekään ei riittänyt.

HUUMEET j a LISÄAINEET – KIERRÄTYS
Elämisen perustoja heilutellaan lisää tämän hetken globaaleille markkinoille, jossa kovalla rahalla lanseerattuilla tuotteilla pyritään ravistelemaan ihmisten suhteellisuudentajua uudella tavalla; epäilyinä omasta sukupuolesta. Homoseksuaalisuuden lietsominen kuuluu myös tähän ”neptunusmaiseen” hämäykseen.
Kaikki muoti nousee ikään kuin kierrätyksenä yhä uudelleen esille, kollektiivisesta alitajunnasta (Neptunuksen mielikuvat).

Esimerkiksi henkilö, jolla Neptunus on sopivasti vaikkapa astrologisen kartan keskitaivaalla; aistii luontaisesti tulevat trendit, aivan samoin kuten selvännäkijä tekee lukemalla asiakkaansa Neptunus-kenttää eli tämän mieltä. Neptunus on kuvaa universaalia mieltä, muoteineen, trendeineen ja uskomuksineen.

Henkiset ja uskonnolliset suuntaukset alkoivat saada systemaattisesti tilaa New Age - gurujen muodossa 1960 luvulta lähtien ja ne nostettiin uudelleen kaupattaviksi 1980 luvulla. Nämä suunnat olivat tarkoitettu yksilöille, jotka eivät nähneet kristinuskoa tai muita "henkisiä" ilmiöitä riittävän kattavana ja mielenkiiltoisena.
Kuusikymmentä luvulta lähtien huumekehittely kehittyi aivan omaksi liiketoiminnaksi amerikkalaisille. Niiden pois kitkemisen yhteydessä huomattiin niiden tuottoisat markkinamahdollisuudet. Niinpä huumelaboratoriot syytävät uusia huumeita markkinoille heti kun kysyntä alkaa hiipua. Oletteko koskaan ajatelleet kuinka ovelaa peliä on levittää nopeasti ja vaivattomasti huumeita, kuten nykyisen kaltaista MDPV - synteettistä muotihuumetta? Jos politiikot voi lahjoa, miksei koko virkamiesportaan, poliiseja myöten.

VIIHDETEOLLISUUS
Hollywood ylpeänä esittää ”neptunusmaista teatteria” valkokankailla joissa osa elokuvien juonesta, on pelkkää markkinointistrategiaa.  Myydään unelmia ja myydään ideologiaa (muotisuunnat) ja pahoilla on puhdas omatunto, kun seikkailuviihteen seasta väläytellään totuuksia, vaikkei niitä enää kukaan huomaakaan. "Oma vikasi, kun et tajua feikkiä". Annetaan lisää viihdettä kun henkisesti laiskat ihmiset sitä haluavat ja vielä maksavatkin siitä.  Se mitä aitoudesta ja hyvyydestä on vielä jäljellä, näkyy joidenkin taitavien ohjaajien pyrkimyksissä viestittää elokuvillaan nykymaailman vaaroista. Puhdas luovuus on myös nimittäin katoavaa luonnonvaraa, sydämen viisauden ja arvojen kuoltua. Monissa klassikkosaduista voimme vielä löytää arkkityyppisiä tarinoita todellisuuden ja epätoden pettävästä maailmasta. Tuhannen ja yhden yön saduissa kerrotaan esimerkiksi tällaisen monimuotoisten petosten mahdollisuuksista. Vuosisatoja vanha tarina kertoo kuinka houkutteleva punainen marja voi koitua sen poimijan kohtaloksi, kuten nykyajan noidan omenoissa; H1N1 – possurokotuksen kohdalla tapahtui. Ironiaa on rokotteen nimessä; pademrix, joka voidaan selittää pandemia sanalla, mutta se muistuttaa myös pandoraa, lipasta joka kuvaa transformaatiota; pahuuden synnystä ja alkuperästä.

NEPTUNUKSEN MERI - HUKKUA vai PELASTUA
Neptunus on Kalojen planeetta, ja jos emme ymmärrä tai edes ala kyseenalaistamaan monien todellisten pyhimysten antamaa viestiä näkemisen metaforasta hukumme mielikuviimme, todellisuudesta; olemme sissä syvällä, sisällä mayassa eli harhassa. Neptunuksen olemukseen kuuluu samaistuminen ja kopioituminen eli eräänlainen mielen kloonaus; valitsemalla sitä mitä edellinenkin valitsi. näin siis muoti ja trendit leviävät. Neptunusta kuvattiin aktiinkin tarustoissa Poseidon - merenjumalaksi.

Neptunus siirtyy siis Kalojen merkkiin ensivuonna. Siirtyminen on aluksi edestakaisin sahausta merkkien välillä, kunnes se kokonaan on siirtynyt Kalojen merkkiin 4.2.2012, viipyen siellä tammikuuhun 2026 asti. Tänä aikana on odotettavissa taiteiden kysynnän ja sen tuottamisen lisääntymistä, mutta myös sosiaalista hätää sillä länsimaisten yhteiskuntien alasajo kiihtyy. Heikot, sairaat ja sekapäiset ihmiset jäävät oman onnensa nojaan. Rikkaruohot rehottavat, kuin makaaberissa sirkuksessa. Parhaimmillaan ihmiset sulautuvat Henkeen, siihen joka on heidät luonut. Ennen sitä sulautumisesta on vaarana, ettei yksilö enää erota oikeaa ja väärää hämärässä (neptunusmaista), vaan hän eksyy ja antautuu jollekin epätodelliselle.

APUA NEITSYT MERKILTÄ
Ainoa lohtu on Kalojen vatsamerkki, Neitsyt merkki, josta voi saada konkreettista tukea: Neitsyt merkki edustaa parhaimmillaan mielen ja ruumin puhtautta eli tasapainoa. Neitsyt maamerkkinä kuvaa myös arkea, arjen konkreettisia ja yksinkertaisiakin töitä. Neitsyt merkkiin liitetään usein henkinen ja fyysinen siisteys ja järjestys, jotka ovat tärkeitä myös siten, etteivät tunne-elämän sotkut pääse yllättämään. Neitsyt menettää järkensä jos se elää yli varojen, säästäväisyys, hyötyviljely ja asioiden kriittinen arviointi muodostuvat tärkeiksi, kuten kysymykset asioiden tarpeellisuudesta ja järkevyydestä.

Tarvitset siis maata jalkojesi alle ja jotain todellista käsin pideltäväksesi. Käsillä tekeminen on terapeuttista. Pidä tunteet, ajatukset ja ruumis kaikki nämä kolmessa tasapainossa, niin toimit oikein: sydän, mieli ja fyysinen puoli… se on eräänlainen pyhä kolminaisuus. Jos ajattelet muuta kuin sanot tai jos teet tunteitasi vastaan, aiheutat suoraan itsellesi ongelmia tai välillisesti läheistesi kautta, olet pian itsekin ongelmissa. Ole rehellinen itsellesi – ja lapsillesi ja puolisollesi!

MAALAISJÄRJEN KÄYTTÖ SALLITTUA
Hyvä lukija löydät itsekin hetken mietittyäsi lukuisia ”järjettömyyksiä” yhteiskunnassamme, Euroopan Unionissa tai Yhdysvaltojen politiikassa, joissa toimitaan yhä useammin terveenjärjen vastaisesti. Lyhyesti sanottuna; kaikki hullutus ja ihmiskunnan rappio on kapitalismin seurausta mukaan lukien ”keinotekoisesti luotu” Venäjän vallankumous. Neuvostoliiton ainoa tarkoitus oli valtiomuotokokeilu - ilman rahaa.

Lähestymme nopeasti erään tietoisuuden kehitysvaiheen loppua. Ihminen hajoaa ja sekoaa ulkoapäin ohjautuvana, tällainen elämisenmalli ei enää voi jatkua. Se on luonnollinen lopputulos, jonka seurauksena yksilö ottaa vastuun itsestään! Epäluottamus lääketeollisuutta ja koko terveydenhuollonalaa kohtaan on tervettä. Toisin sanoen, on esimerkiksi löydettävä ammatillinen kiinnostus omista lähtökohdista käsin. Vuosikymmeniä sitten kun esimerkiksi rikkaat patriootit tarvitsivat pelloillaan ja tehtaissaan apuvoimia he käyttivät aluksi orjia ja myöhemmin he palkkasivat vierasta väkeä avukseen. Sittemmin työvoiman kysyntää motivoitiin yhteiskunnan palvelujen tarpeista käsin, lisäämällä koulutusta sopivasti ”valituilla aloilla”. Kun automatisoituminen ohittaa ihmisen tekemän työn, itse ihminen muodostuu tarpeettomaksi, jota ei enää tarvita.

Tällä hetkellä yrityksen on kannattavampaa hankkia miljoonan euron kone ja palkata siihen muutama tekninen asiantuntija. Työttömäksi siirtyvät yksilöt siirtyvä valtion kirjanpidossa kulueriksi.
Tiivistettynä; nykyinen malli perustuu vain - valtaan ja rahastukseen perustuvaa kehitystä.

Samalla kun ihminen on nauttinut aidosti yhteistyön hedelmistä tieteen, elintason ja lisääntyneen vapauden muodossa jokunen mätä omena keksi ryhtyä käärimään itselleen lisää valtaa. Se on voinut tapahtua valtion nimissä tai vaikkapa osakeyhtiölain nimissä. Molempien perimmäisenä tarkoituksena on lisätä poliittisin keinoin kansalaisten hyvinvointia ja kerätä yhtiössä voittoja osakkaille. Kuten niin hyvin tiedämme Yhdysvaltain poliittisesta hämäysstrategiasta, joka on aina perustunut ja perustuu edelleen vain häikäilemättömään oman edun tavoitteluun. tätä kuvaa hyvin lähes jokainen sota joka maailmassa on käyty, kuten mm. Irak, Afganistan ovat ne olleet amerikkalaisten riidanhaastamista. Etelä- Korean laivan upotus 2010 liittyy myös tällaiseen hämäys-puolustus-hyökkäys-pelistrategiaan. Amerikkalaiset huseeraavat kaikkialla hyvääsä ja enimmäkseen kait pahassa, minkä seurauksena he sitten oikeuttavat omat vastaiskunsa. ”En se ollut minä, vaan toi löi ekana.” Pelkäänpä että Kataisen ja Stubbin Venäjä puheet liittyvät tähän samaan peliin. Kun rauhanturvaajat aikansa huseeraavat konfliktialueilla syntyy kuin tyhjästä hallisetamton kriisi ja Suomi, on yhä syvemmällä Naton virittämässä konfliktissa.

HAJOAVATKO YHDYSVALLAT?
Astrologisesti Yhdysvaltainen perustamisajankohdan kartalla on Mars ja Neptunus keskenään haasteellisessa jännitekulmassa. Yksi ilmeisin tulkinta tästä on hämäys, harhautus ja toisaalta myös se että USA joutuu itse jymäytetyksi.

21.7.2007 USA:n kartalla alkoi Marsin perääntyminen ja astrologisesti se kertoo kylmän tosiasian, että heidän strateginen toimintansa kansakuntana on muuttunut. Lisäksi Pluto moukaroi perusteellisesti Yhdysvaltojen karttaa vielä muutaman seuraavana vuoden ajan. Tiedossa on isoja skandaaleja ja korruptiokytköksiä ympäri maailmaa, joiden ainoa alkuperäinen tarkoitus on kuten se on ollut jo vuosia ajan vain omien elinolojen turvaaminen ”rapumaiseen hysteerisen liioittelevaan tyyliin”: ”mulle kaikki, ellei nyt, niin ennen pitkää kuitenkin”. Kaikki Ravut eivät toimi näin, mutta pahimmillaan se menee näin omahyväisesti ja todella, todella subjektiivisesti.

Yhdysvallat on hajoamispisteessä ja siksi se pyrkii maailman hallintoon. Kuulin Afrikan Unioni maininnan eilen ensi kertaa (?). Euroopan Unionin perustamisessa mahdollisesti joskus olleet ylevät ajatukset ovat muuttuneet, eikä Eurooppaa voi enää nähdä kuin Yhdysvaltain rahoittajana. Bilderberg kokoukset manipuloivat jonkilaisilla etuisuuksilla poliitikkoja heidän oman pienen eliitin etujen ajamisessa. Yhdysvaltojen velkaantumisen takia ja sen liittovaltioiden repeämisenuhan vuoksi on kiire. Yhdysvallat pyrkii Bilderbergien avulla nopeuttamaan yksittäisten valtioiden, kuten myös Seomen poliittista asennetta, itselleen edulliseen suuntaan.

TYÖPOLITIIKKA SUOMESSA
Et ole hullu, ja olet aivan oikeassa siinä, ettei missään tunnu olevan mitään järkeä. Lakeja kiirehditään, ympäri Eurooppaa politiikkoja lahjotaan suoraan tai epäsuorasti lupaamalla heille vähintäänkin ”aineetonta tukea” vaaleissa. Asetuksilla ja muutoksilla rahastetaan yksittäisiä kotitalouksia ja uutisoidaan aiheista, jotka saavat suuren yleisön huomion pois tärkeistä kysymyksistä. Ilmastomuutos on ollut yksi tällainen suuri harhautus. Ilmasto ja sen lämpeneminen, jäätiköiden sulaminen ovat nekin osuvasti Neptunusta!

Suomessa jää ”suunnitelman mukaan” 4000 ihmistä työttömyyseläkkeelle joka vuosi, masennuksen takia. Hyvä business, nuo mielialalääkkeet ja samaan aikaan puhutaan työurien pidentämisestä työelämän lopusta ja alkupäästä. Hyvä että puhutaan nättejä, kuten televisiomainoksessa ”Hyvä maku tulee Ruotsista”. Läkerol pastilleissa onkin sopivasti aspartaamia jne...  Kuinka tuo nuoriso osaa viihteen poispilaamina tehdä edes töitä ja kuinka he jaksaisivat, kasvettuaan ravintosisällöltään olemattomalla ruoalla? Rodunjalostus on arkea, possurokotuksilla, ruoanmanipuloinnilla ja ilmasta käsin levitytettävillä myrkyillä. Mutta tämä kaikki loppuu, ei tosin heidän taholtaan vaan aikakauden loputtua. Astrologisesti on tiedossa muutoksia, eikä niiden suojaksi ole mitään punkkareita tai turvasatamia, olemme nimittäin kaikki samassa veneessä (Neptunusta sekin).

AMERKKALAISET UHREJA
Huijaus ei tapahdu niinkään kansallisella tasolla. Euroopan vallankumouksen seurauksena ja varsinkin sotien loputtua 1940 luvun lopulla Yhdysvaltoihin muutti vallanhaluisia ”superegoja”, jotka keksivät vapauden nimissä höynäyttää itseään typerämpiä ja viattomampia ihmisiä. Tässä kohdassa me, juuri nyt elämme.

Yhdysvaltain presidentit kuten George W. Bush ja Barack Obama ovat marionetteja vaarallisten bulvaanijoukkojen ohjaksissa. Yhdysvaltojen presidentin nimissä tehdään yhtä sun toista ja presidentit vain katsovat ”suu auki” näytelmää, kuten George Bushn kohdalla monta kertaa tapahtui. Bushin kohdalla hämmästely oli niin aitoa, että viimeistään jälkiviisaana olisi hyvä suhteuttaa asia oikeisiin mittoihin. Obamalta vaaditaan huippu terävyyttä, jotta hän saisi asioita edes hitusenkaan siihen suuntaan mihin hän niiden haluaisi menevän.

Vaikka aloitin Neptunuksen harhauttavasta vaikutuksesta, tahdon vielä korostaa Pluton kierron nykyistä vaihetta. Kun Pluto oli siis edellisellä kierroksella noin 240 vuotta sitten samoissa kohdissa kuin nyt, yhteiskunnallisen todellisuuden rakenteet natisivat ja rytisivät ja se nostatti mm. Euroopan vallankumouksen silloisia itsevaltiaita kohtaan. Elämme lähes samanlaisessa tilanteessa vain sillä erolla että nykyajan itsevaltiaat (Bilderberg ryhmä) ovat muuttuneet näkymättömiksi. Tässäkin on osuvasti Neptunus paradoksi, vai onko tämä vain ”neptunusmaista mielikuvitusta”.  Euroopan vallankumous ja muut sodat ovat opettaneet myös pysymään piilossa. Siivota jäljet eikä ainakaan myönnetä mitään. Kaikki on silkkaa mielikuvitusta! Jokainen tietää mitä petoksen tehnyt ihminen uhrille tokaisee ”oletko hullu”? ”Sä vaan kuvittelet”!

”Neptunusmainen” harhautus; aivopesu on jokaisella elämän sektorilla mihin raha ja kaupallisuus tunkeutuvat. Uskonnot ja uskomukset kuuluvat myös tähän samaan genreen. Elämme siis todella paksussa harhassa, kunnes haluamme vilpittömästi herätä todellisuuteen ilman "mielikuvitusta" tällä kuvaa aiemmin viittaamani; aikakauden loppua. Tunnustaa kylmät tosiasiat ja jatkaa siitä..

ÄITI MEIDÄN
Äiti meidän joka olet maan
päällä Pyhitetty olkoon Sinun Nimesi
tulkoon Sinun valtakuntasi
Tapahtukoon Sinun Tahtosi
Maanpäällä niin kuin taivaassa
Anna meille väärät tekomme anteeksi
Anna meille meidän syntimme anteeksi
niin kuin mekin anteeksi annamme
niille jotka ovat meitä vastaan rikkoneet
äläkä johda meitä harhaan (illuusioon)
Mutta päästä meidät pahasta
sillä sinun on Isä, Lapset ja Kunnia
iankaikkisesti
Amen

Germany 13.7.1986 Shri Mataji Nirmala Devi

Kirjoittanut, Tuija Uusitalo 26.8.2010. (edit 28.8)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Jussi Vaarala

sanotaan nyt suoraan - huuhaa ja humpat päälle

Saskia (nimimerkki)

Vai niin, siis tällaista tiedotusta US:n sivuilta

Onko mitään rajaa?

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Onpas ihmeen umpimielistä porukkaa. Minusta nämä ovat omaperäisyydessään parasta antia mitä olen salaliitto-/maailmanvalloitusteorioista lukenut missään. Ehkä se on tuo viittaaminen astrologiaan, mikä pitää mielenkiintoa vireillä?

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Kiitos, mahtava ploki! "Elämme siis todella paksussa harhassa, kunnes haluamme vilpittömästi herätä todellisuuteen. Tunnustaa kylmät tosiasiat ja jatkaa siitä.." ja näin on tapahtumassa ja sikaflunssasirkus herätti lissää väkeä ja humppa jatkuu! Nyt on paineita ja asiat puhhuu puolestaan ja syylliset selittää ja asiat katottaan.

Hilkka Laronia

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jestas miten tylyä läppää! Vilpitön ihailuni.

Ja asiaakin puhut, paljon. Tarttukaa ihmiset konkreettiseen, kouriintuntuvaan (enkä tarkoita nyt tv:n kaukosäädintä). Koskekaa maata, koskekaa toisianne. Katsokaa taivaalle. Katsokaa toisianne.

Taidan ruveta Yleislakkoon, vaikka sitten yksinäni. Kirosana!

"Lex specialis -periaate
Periaate, jonka mukaan erityislaki menee ristiriitatilanteessa yleislain edelle. Ks. etusija.

Lex superior -periaate
Periaate, jonka mukaan ylempi laki menee ristiriitatilanteessa alemman lain edelle. Ks. etusija.

Lissabonin sopimus
(Kokonaisuudessaan: Lissabonin sopimus Euroopan unionista tehdyn sopimuksen ja Euroopan yhteisön perustamissopimuksen muuttamisesta)
Lissabonin sopimus on Euroopan unionin uudistussopimus, joka allekirjoitettiin Lissabonissa 13. joulukuuta 2007 ja se tuli voimaan 1.12.2009. Sopimus ei korvaa aikaisempia EU:n perustamissopimuksia (Rooman sopimus ja Maastrichtin sopimus), vaan ainoastaan muuttaa niitä.Lissabonin sopimuksella muutettiin myös perussopimusten nimiä. Nykyiset nimet ovat sopimus Euroopan unionin toiminnasta (ent. Euroopan yhteisön perustamissopimus) sekä sopimus Euroopan unionista.

Sopimuksen voimaantulon myötä EU:ssa tehdään entistä enemmän määräenemmistöpäätöksiä. Lissabonin sopimus vahvistaa Euroopan parlamentin valtaa sekä mahdollistaa kansallisten parlamenttien osallistumisen EU:n päätöksentekoon.

Eurooppa-neuvosto sai Lissabonin sopimuksella puheenjohtajan eli ns. EU-presidentin, jonka toimikausi on kerrallaan 2,5 vuotta ja voidaan uusia yhden kerran. Lissabonin sopimus toi EU:lle myös ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkean edustajan, joka vastaa EU:n ulkosuhteista ja edustaa EU:a.

Lissabonin sopimuksen myötä Euroopan unionista tuli oikeushenkilö. Ennen tehty ero Euroopan unionin ja Euroopan yhtesön välillä katosi ja unioni korvaa kaikessa Euroopan yhteisön. Sopimus myös poistaa politiikan alojen jaon (ns. pilarijako). Sopimuksen mukaan unioni myös liittyy Euroopan ihmisoikeussopimukseen. Perusoikeuskirja sai saman oikeudellisen arvon kuin union perussopimukset.

Luonnollinen henkilö
Ihminen oikeussubjektina. Vrt. oikeushenkilö, ks. oikeussubjekti."

sitaatti Julkisoikeuden tiedostoista.

Afrikan Unioni on tosiaan suunnitelmissa. Ja Kanada-Usa-Meksiko-liitto.

Jussi Vaarala

1. Ei muuten tarttis olla näin tyly - mutta kun ihmiset hakee tällaisista apua oikean terapian sijaan - tai ehkäpä korvataan lääkärissäkin käynti.

Mystiikka voi olla hauskaa - mutta tarkkana sen kanssa mihin sitä sovelletaan. Harrastakoon ite kukin tykönään kuinka tahtoo mutta jos sillä aletaan hyppelehtiä oikean psykologian ja lääketieteen alueilla niin haloo pakko nostaa.

joku vaan (nimimerkki)

#5

Mites lex talionis?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Hauska puheenvuoro - tosissaanhan tätä ei varmaan ole tarkoitettu otettavaksi. Leikki on aina paikallaan.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Täydennystä edelliseen: Ei sellaista pilaa, jossa ei olisi totta toinen puoli. Niin tämäkin teksti kertoo - leikillisesti - vihreiden puolueesta. Sen huumemyönteisyydestä, vöyhkäämisestä, disinformaatio-roskaamisesta, Amerikan ihailusta, lentelystä aika korkealla maan yläpuolella milloin minkin pilven ja sumun voimin. Tärkeintä oli tietysti työpolitiikan esiin nosto, juuri siinä vihreät ovat osoittaneet täysin arvottomiksi.

Käyttäjän aanestaaitia kuva
Katja Andrejev

Hyvä Katriina, en ole huomannut puolueellamme olevan huumemyönteisyyttä ,vaikka joku aiempi ehdokas pääkaupunkiseudulla on ko. aineiden käytöstä joskus jäänytkin kiinni, on hän hölmöillyt ihan yksityisenä ihmisenä, ei puolueen nimissä. Minä Vihreänä en kannata minkäänlaisia huumeita, en ihaile Amerikkaa, ja mitä tuohon työpolitiikkaan tulee, toivon että käyt lukemassa blogistani asiaa juuri siihen liittyen, esim. täältä : http://aanestaaitia.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43138...

Jaakko Kontinen (nimimerkki)

Olettehan jo kaikki lukeneet; Karl von Steinhauser; EU huomispäivän super Neuvostoliitto, Sven Olof Jakobsson; Salainen Asiakirja No 1 ja Viimeinen tippa. Sekä Salaseurojen Käsikirja. Kukaan ei ole kiistänyt näiden kirjojen aineistoa , totuus ei pala tulessakaan, lausui Jaakko Juteni.
Hyvä blogi, tällaisiä tarvitaan eduskunnan ja poliittisen eliitin iloksi!

Riitta (nimimerkki)

Tällaista herättämistä ihmiset tarvitsevat, upea blogi ( niinkuin Tuijalla aina, samoin riikalla,),elämme tosiaankin harhassa ja pitkään ihmiskunta on näin tehnytkin.Hienoa, että ravistelet eikä tarvitse välittää, vaikka ihmiset ärsyyntyvät. Ehkäpä massat pikku hiljaa heräilevät unestaan. Rehellisyys on mielestäni ainoa oikea tapa toimia höystettynä moraalilla ja eettisyydellä.

Riitta (nimimerkki)

Pyydän anteeksi, että kirjoitin vahingossa Riikan nimen sulkuihin pienellä.

iiris (nimimerkki)

Bildenberg-ryhmittymä ohjailee tällä hetkellä kaikkia maailmantapahtumia - kulisseista, kasvottomasti. Tämä asia jokaisen pitäisi tajuta. Sikainfluenssan myrkkypiikit ovat osa Bildenberg-ryhmän suunnitelmia.

Kaikilla tapahtumilla on henkinen taustansa.

pimeä keskiaika tulossa (nimimerkki)

http://www.youtube.com/watch?v=q37CoRrpoxg&feature...

suomenkielinen textitys

kaikki on samaa kusetusta, J Katainen on suomen nvo-asiamies

...jonka sokea auktoriteettiusko ja sitä hyödyntävä propagan (nimimerkki)

Loppuvuonna 2009, ilmastomuutospelon ja sikainfluenssapaniikin pimeimpinä hetkinä, ympärillä elävien ihmisten laumasieluisuus saattoi tuntua valtaeliitin ylläpitämästä harhasta heränneen ihmisen mielessä lähes sietämättömän ahdistavalta. Viimeistään rokotejonoissa palelevien kansalaisten käytöstä seuratessa monelle kriittiselle tarkkailijalle kävi selväksi, kuinka suvereeni - joskin tiedostamaton - valta massamedialla on ihmisten mielipiteenmuodostukseen ja käyttäytymiseen. Tietysti ihmiset itse kieltävät tällaisen vallan olemassaolon. Omasta mielestään he ovat täydellisen vapaita. Rokotteen ottaminen oli heidän oma henkilökohtainen ajatuksensa, eikä valtamedian uutisoinnilla ollut mainittavaa vaikutusta heidän käytökseensä.

Orson Wellesin ohjaama, H. G Wellsin 1898 julkaistuun saman nimiseen romaaniin pohjautuva radiokuunnelma, Maailmojen sota, on jäänyt historiaan yhtenä hauskana osoituksena ihmisten lähes sokeasta uskosta valtamedian tarjoamaa uutisointia kohtaan.

http://resurssipohjainentalous.blogspot.com/search...

Kuunnelma lähetettiin Amerikkalaisen CBS-radioyhtiön taajuudelta sunnuntai-iltana 30.10.1938 klo 20-21, jolloin noin kuusi miljoonaa kuulijaa istui vastaanottimiensa ääressä. Ohjelma muistutti normaalia sävelradiolähetystä, jonka silloin tällöin keskeyttävät yhä hälyttävämmiksi kehittyvät uutistiedotukset taivaalla nähdyistä oudoista valoilmiöistä, ja myöhemmin maahan laskeutuneista, Mars-planeetalta peräisin olleista avaruusolennoista. Radio-ohjelman todentuntuisuutta lisäsi se, ettei se sisältänyt lainkaan mainoksia.

. (nimimerkki)

Viisas astrologi on hän.

SuS (nimimerkki)

#16 . Taidan olla samaa mieltä.

A. Pykoi (nimimerkki)

Suorapuheinen, rehellinen ja hyvin asiapitoinen blogi. Itseni on hyvin vaikea nähdä miten tästä jamasta selvitään. Todellinen valta lienee jo kaikkialla siirretty vaaleilla valitsemattomille tahoille. Vaihtoehdot ovat pääsääntöisesti täyttä kusetusta tai jos eivät ole niin ne solutetaan helposti todellisten vallanpitäjien asiamiehillä ja/tai hätätilassa johtaja murhataan. Asialla aina "yksinäinen hullu".

Tulee esimerkkinä mieleen 20-luvun Saksa. Kaikki asiat olivat päin persettä. Sokeakin näki ettei näin voi elää. Lanseerattiin vaihtoehto : natsit.

marko (nimimerkki)

Nopea tapa lisätä asioiden järjestymistä, -kun kerran asiat ovat menneet näinkin pitkälle, on

-Yleislakko, joten mitä nopeammin, sen parempi, sillä huijarit ovat yhä johdossa...ja jatkavat touhujaan maan etujen vastaisesti päivittäin siispä

Pistetään säpinäksi...

marko (nimimerkki)

Mikähän linkki siihen tuli?

Oikea on tämä http://www.facebook.com/group.php?gid=108474165877...

Edellisen voisi poistaa kun itse en osaa :(

Erland Salo (nimimerkki)

Vihdoinkin joku, joka uskaltaa kirjoittaa totuuden.
Tällä tekstillä, joka avasi silmäni näkemaan, pärjään pitkään.

Allan (nimimerkki)

"Beatlesit olivat bändinä tarkkaan rakennetun levy-yhtiöiden ensimmäisiä uhreja. Intian matkat hullujen gurujen luokse ja huumeita joka johti psykedeelisen musiikin tekemiseen 1960 luvun lopulla. Rahaa syytämällä saatiin valtavasti julkisuutta.., "

Beatlesista on kirjoitettu hyvin paljon tarkkoja analyysejä jotka eivät kyllä tue tätä väittämää. Beatlesin levy-yhtiö Parlophone oli suuren EMI yhtiön alaisuudessa oleva piskuinen huumorilevyihin keskittynyt köyhä pikkuserkku. Beatles päätyi sinne puoli vahingossa ja pelkästään musiikillisten kykyjensä ansiosta ja ne kyvyt nostivat Beatlesin suosioon eikä levy-yhtiön panostus.

Heikki Lätti (nimimerkki)

Tässä ei ollut mitään mystiikkaa vaan että ilmaistaan tosiasiat.
Kysymys on siitä että ihmisten pitää päästä siitä illuusiosta että joku taho,valtio tai uskonto pitäisi meistä huolta.
Meidän on itse huolehdittava itsestämme,kukaan muu ei tee sitä meidän puolestamme.

Hieno kirjoitus!

repe (nimimerkki)

13 Ja Bilderbergin johtajat ovat siionisteja.Se on siionsitinen projekti tämä NWO.

Dari-anne Suomalainen

Tämän pohjalta voi vain kysyä, onko kenelläkään vastuu tai onko kukaan syyllinen tai syytös, jos olemme taivaan voimien vietävissä.

Kaikki mitä tapahtuu, on siis tarkoitettu tapahtuvaksi ja maailmankaikkeus tavoittelee kaiken kautta jotain päämäärä...ehkä.

Onko niin, että ihminen ei voi valinnoilleen mitään ?

Elohim...on yhtä kuin voimat. Voimat jotka virtaavat alas kulloisenkin tarpeen mukaan.

Juan (nimimerkki)

Jussi.V ei ole vielä herännyt unestaan vaan tyrmää tekstin huuhaaksi. Aika paljon tuo teksti tuntui sisältävän totta silmänsä aukaisseen yksilön kantilta katsottuna.

Jussille katsottavaa: http://www.youtube.com/watch?v=-PLbQTOcMKY

Dari-anne Suomalainen

" Tunnetko Taivaan lait ja tiedätkö kuinka ne maata vallitsevat."

Sanotaan raamatussa.

Anu (nimimerkki)

Wau!

Kertakaikkiaan Wau!
Mahtavaa Tuija!!

Käyttäjän tuusitalo kuva
Tuija Uusitalo

#6. ”kun ihmiset hakee tällaisista apua oikean terapian sijaan - tai ehkäpä korvataan lääkärissäkin käynti, mystiikka”
- Minulla ei ole mitään halua sekoittaa ihmisiä lisää. Vastaan sanomisistani, tein sen itselleni selväksi, kun ryhdyin astrologiksi. Käytän joskus huvittavaa vertailukohtaa vastaamalla herkkäuskoisten puolesta puhujille; että kuka ottaa vastuun siitä kun mummolle myydään jo viidettä pölynimuria, tai kirjasarjaa (kuvaus menneisyydestä).

#19. "yleislakko pistetään säpinäksi.."
- Muistatko kun esim. Jyrki Katainen intoutui puhumaan kuluttamisen puolesta 2008 syksyllä, pian talousnotkahduksen seurauksena, ”ostakaa, kuluttakaa..”. Pian ilmestyi oikein tv-spotti asiasta! Olen miettinyt lakkoa ja ties mitä.. mutta en usko enää ulkoapäin tulevaan yhteistyöhön. Tarvitsemme rakkautta, joka on lähtöisin sydämestä. Joka ei ole samaa muin miellyttäminen ja sujuva yhteistyö. Yksi hyvä esimerkki siitä on tuo ”vaakateatteri”, Katainen ja Kiviniemi ovat molemmat Aurinko Vaakoja..

#22. Epäilinkin tuota, että: ” Beatles päätyi sinne puoli vahingossa ja pelkästään musiikillisten kykyjensä ansiosta ja ne kyvyt nostivat Beatlesin suosioon eikä levy-yhtiön panostus.”
- Betaleksista tyhmät pahikset saivatkin oivan idean, rahastukseen ja manipulointiin… Niin se aina menee; kuollut, henkisesti kuollut ihminen, EI KEKSI mitään. Sellaisilla ei ole ideoita! Beatlesien vilpittömyys paljastui lopulta Lennonin käytöksessä, kun hän alkoi kapinoida..

# 25. - Syvimmiltään näen tämän olevan SEN PELIN loppunäytös, josta monet pyhimykset ovat puhuneet eri termein. Olemme kulkeneet erään kehitysvaiheen päätepisteeseen. Unohdetaan kirkko ja varsinkin kristinusko ja muut uskonnot, niin voin sanoa ilman ennakkovarausta; elämme viimeisen tuomion aikaa, pimeyden aikakauden (Kali Yugan) ja Totuuden aikakauden (Satya Yugan) välimaastossa. Intialaisten ja Mayojen käsityksen mukaan maailma yksi suurin sykli on noin 26000 vuotta, sitten kaikki taas alkaa alusta. ["Ettei menis ihan hörhöilyksi, näille pitkille aikakauden sykleille (yugille) saamme myös tieteellistä tukea magneettinapojen kääntymisestä, joka on "meneillään nyt". Navat vaihtavat paikkaansa tietyin väliajoin eli tiimalasi kääntynee ympäri, ilmastonmuutos liittyy tähän, eikä mm. Al Coren tietämättömien rahastamiseen. Se ei tapahdu hetkessä vaan muutamien vuosien aikana. Tämä asia johon olen kirjoittanut itselleni muistilapun, tarkistaakseni asiaa lisää.. (lisääty 29.8.)"]
Tuo pahan voimistuminen ja näkyminen on yksi merkki syklin päättymisestä. Mutta "paha" on jo muutenkin henkitoreissaan, eli, ei ole syytä pelkoon. Jos ei mene "isoja bb-poikien" leikkeihin mukaan.
Kristinusko poisti jälleensyntymisen ajatuksen vaikka Jeesuksen tiedetään puhuneen siitä. Näin ihminen jäi yksin maailman armoille, kuvitellen että hän elää vain tämän yhden elämän. Tämä ajatus lisää vastuuttomuutta. Monissa muissa kulttuureissa, kuten Intiassa, on luonnollista ja johdonmukaista syntyä yhä uudelleen ja kehittyä ihmisenä, kunnes yksilö – Oivaltaa Itsensä! Jos luotamme vain ”metriaan” Hengen siasta, arkisemmin sen voisi tietysti myös sanoen, ”pään ja sydämen yhteyden puute” ajaa ongelmiin. Materiaa on kaikki muu, kuten myös tunteemme, paitsi tuo Henki. Omatunto on pilattu käsite, siksi käytän Sydämen Sivistystä ja Viisautta kuvatakseni tuota aineetonta Henkeä. Pyhä Henki, joka on luonut kaiken elollisen, kuten myös meidät.

Arkisemmin. Pohdin aamulla radiouudistusta, joka tehtiin jokunen vuosi sitten. Silloin mm. suosittu Sävelradio lopetettiin. Joku osti siis radiokanavat ym. kanavat Suomessa, jotkut ryhmittymät lopettivat hyvät persoonalliset asemat. Joskus tulee uutis- tai ajankohtaispilvien seasta kirkasta valoa eli tosiasioita. Olemme kuin Neuvostoliitossa, monet ohjelmat ovat monikansallista väritöntä ja hajutonta viihdettä, jota ennen kait taiteeksi kutsuttiin, ruoka maistuu pahvilta ja ravintoarvoltaan nolla..

Toisaalta muistelin toimittaja Jane Burgermeister tutkimaa Puolan johdon lentoturmaa.., ja Puolan haluttomuutta ostaa H1N1:stä. Hehän olivat testanneet rokotetta rotilla tai hiirillä, jotka olivat pökertyneet kaikki, elleivät ne peräti kuolleet. Epällään, ettei ole minkäänlaisia merkkejä lentokoneen putoamisesta sinne, mihin sen koneen sanottiin pudonneen. Sitten muistin syyskuun 11 päivän ja kaksoistornit. Sama juttu. Ei mitään merkkejä lentokoneen putoamisesta, mutta räjäytysaineita kyllä löydetään rakennuksista myöhemmin, mutta tämähän ei ole virallinen kanta. Ihmettelyä lisäsi aikanaan se, että rakennukset tai vain toinen niistä, oli vain 2 vko aiemmin vakuutettu suuresta summasta. Sitten muistin ufohöpinät joiden alkuperää ihmettelin.., ja sainkin siihen mukavasti vahvistusta, vastuksesta #15. "Maailman sota radiokuunnelmasta ja oudosta valoilmiö tehosteesta, joka oli samaan aikaan ulkona." Näin keksittiin siis ufot.

Oletteko nähneet The Game elokuva (1997), jossa on pääosissa Micheal Douglas? Se on nerokasjuoninen elokuva josta löytyy "neptunusmaista" näkökulmaa siihen että olisimme saman tapaisessa pelissä. Koko Hollywood viihde on eräänlaisten kokeilujen pelikenttä. No niin, onpas sarkastista, mutta totta jollakin tasolla.

Saturnus ja Pluto Kauriissa lisäävät yhdessä ja erikseen, mutta varsinkin nyt, kun ne ovat molemmat vahvasti painottuneet aineellisen hyödyn ja hyödykkeiden määrittelyä ja vallankäyttöä virkamiesportaassa. Ne luovat sotilaallisen kylmiä ja tylyjä käytäntöjä; vallankäyttöä materiaalisella tasolla. Samalla tämä aika antaa mahdollisuuden kasvaa ja sanoutua irti luomastamme ”reaalitodellisuudesta” ja normaali keskivertomallista. Normaaliuden käsite on yksi kapinoinniaihe josta nuoret haluavat sanoutua irti tajuamatta, että kapinoimalla ensin keksittyä käsitettä vastaan, keksimme siitä vain keinovapautta.

Lopuksi vielä, kiitos H1N1 – rokotuksen siksi että en olisi muuten tajunnut, mitä kauheuksia täällä tapahtuu. Tuijotin mitään näkemättä ympärilleni, tajuttuani koko kirjon siis sen, mistä täällä on kirjoiteltu, yhdessä päivässä jonka seurauksena jähmetyin kolmeksi päiväksi viime marraskuussa, kuin shokissa. Samalla myötätuntoni syveni ja laajeni koskettamaan koko maailmaa..

Nyt matkaan..

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

En ihmettelisi vaikka tv-viihteen suurkuluttajat käyttäytyisivät katastrofin (juu, en tarkoita nyt Al-Qataista vaan vähän isompaa) iskiessä juuri niin kuin ovat tv:sta ja leffoista oppineet: seisovat suu auki kadulla ja tuijottavat yläilmoihin.

Tuija, kuulostaa tutulle tuo shokkireaktiokuvaus.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuija,

onko mahdollista alkaa tehdä ja julkaista astrologisia -vai miten se kuuluu sanoa, en tiedä ammattitermiä- ennusteita maakohtaisesti, esim. Suomesta ja EU:sta?

Jopa puolueista voisi tehdä oman tähtikartan. Varmaan perustamisajankohdan tiimoilta?

Käyttäjän tuusitalo kuva
Tuija Uusitalo

Hei,

Introspektiota: kirjoitan nämä artikkelit yleensä yhdellä kertaa inspishybriksessä ja silloin on monta juttua mielessä tunkemassa samaan aikaan tekstiin ja sitten sattuu hassuja virheitä. Yleensä luen tekstin myöhemmin vielä julkaisunkin jälkeen.. Hmm´"miksi en voisi odottaa ja tehdä tekstiä kunnolla eka valmiiksi"? Vastus: "Se ei ole niiiiin kivaaa, kun kirjoittaa just silloin kun tuntuuuuu siltä, kun päässä on kaikki palikat.

Korjasin vastaustani "29, koska olin antanut kiireessä (?) vain puolittaisen kuvauksen noista 26000 vuoden sykleistä. Korjasin sen ylös ja lisään vielä tähänkin: "Ettei menisi ihan hörhöilyksi, noille pitkille aikakauden sykleille (yugille) saadaan tieteellistä tukea magneettinapojen kääntymisestä, joka on "meneillään nyt".

Navat vaihtavat paikkaansa tietyin väliajoin eli tiimalasi kääntynee ympäri, ilmastonmuutos liittyy tähän, eikä mm. Al Coren ym.:den huijareiden ideaan rahastaa ilmasto kauhuskenaarioilla tietämättömiä ihmisiä. Se ei tapahdu hetkessä vaan muutamien vuosien aikana. Asia onkin ollut muistilappuna parisen viikkoa..

Riikka, mulla onkin valmiina jotain astrologisia tulkintoja tekstinä toukokuulta, liittyen EU:hun ja sen eri laajenemisvaiheisiin. Aihe nousi Kreikan taloudesta esille jne.. IMF:llä on mielenkiintoiset ajat jne.. Yksistään Suomesta ja EU:sta... hmm'.. täytyy löytää jokin itseä innostava näkökulma. Onko sulla jokin näkökulma?

Korjasin vastaustani "29, koska olin antanut kiireessä (?) vain puolittaisen kuvauksen noista 26000 vuoden sykeistä. Korjasin edell. vastukseeni. Lisään sen myös tähän: "...Ettei menis ihan hörhöilyksi, noille pitkille aikakauden sykleille (yugille) saadaan tieteellistä tukea magneettinapojen kääntymisestä, joka on "meneillään nyt". Navat vaihtavat paikkaansa tietyin väliajoin eli "tiimalasi kääntynee" ympäri, ilmastonmuutos liittynee tähän, eikä mm. Al Coren ym.:den huijareiden ideaan rahastaa ilmasto kauhuskenaarioilla tietämättömiä ihmisiä.
Navat eivät kiepsahda kuitenkaan päittäin hetkessä, vaan muutamien vuosien aikana (?).

Riikkalle: kyllä voi tehdä.. mulla onkin valmiina jotain astrologisia tulkintoja tekstinä toukokuulta, liityen EU:hun ja sen eri laajeneimisvaiheisiin. Aihe nousi Kreikan taloudesta esille jne.. ja IMF:llä on mielenkiintoiset ajat.. Yksistään Suomesta ja EU:sta... hmm'.. täytyy löytää jokin itseä innostava näkökulma.
Onko sulla jokin erikoinen näkökulma?

Taas matkaan... ja kuulemisiin..

Toimituksen poiminnat